tisdag, april 14, 2009

2 kg

Det är svårt att klä sig just nu. Ena dagen är det t-shirt eller skjorta. En annan dag en tröja ovanpå. Nu i morse: T-shirt, tröja ovanpå och tjockjacka. Smaka på det ordet förresten - tjockjacka - och testa att upprepa det några gånger. Till slut låter det mer som nåt slags shamanmässande än som ett klädesplagg.

Jag har gått ner ett par kilo, by the way. Förra veckan fick jag en fettchock. Jag bestämde mig för att kunna gå i badbyxor i sommar, och tog tag i saken. Jag fick nån kommentar om att man ska ge fan i kolhydrater, så det gjorde jag. Eller snarare - jag drog ner på'rom. Ingen pasta, inget ris och ingen potatis på en vecka - det blev stekt vitkål istället. Och ägg, naturligtvis, det har ju varit påsk.

Alla mjuka mackor jag alltid äter ersattes av några random hårda mackor då och då, och saften jag alltid dricker till mackorna fick bli vatten istället. Nästan inga kolhydrater på en vecka; jag kände mig konstigt seg igår kväll. Det fick bli en tallrik glass (som orsakade uppror i magen men som piggade till mig).

Den här veckan ska jag inte vara så hardcore.
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer: