fredag, oktober 02, 2009

Tårta och Glans

Berwaldhallen fyller trettio år, och nyss passerade någon mig, bärandes på en tårta. Den ska jag plåta, tänkte jag. Tyvärr åts hälften upp innan jag hann dit med kameran, men förstora bilden så ser ni ändå hur fin den var.

Berwaldhallen 30 år.

Jag tror det rör sig om sån där marsipan man kör genom en skrivare. Jag kollade på nätet, och här är några ställen där man kan beställa bildtårtor: 1, 2, 3. Så gjorde jag en kändisspaning nyss också. Bilden skulle dock inte platsa på en tårta.


---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

8 kommentarer:

Magnus sa...

Jag tror säkert att de körde den genom en laerprinter. ;)

Det finns de som vill komma till saken direkt. En skola i en av "byarna" (förorterna) häromkring fyllde 30 för ett par år sen och man firade på skolgården med musik, tal av rektor och någon VIP från skolnämnden. Men innan den senare hunnit halvvägs i sitt tal avbröts han av en man som ropade "Lägg ner nu, vi vill fan ha tårta! TÅRTA!" De församlade fick vänta litet till.

Johnny sa...

Magnus: Haha, man kan nog hårdra hela det politiska systemet till: Politiker vs "Lägg ner nu, vi vill fan ha tårta! TÅRTA!". :-)

Magnus sa...

Johnny: Ge folket bakelser! ;)

Johnny sa...

Magnus: Ja, ungefär så. :-D

Ullah sa...

Vem är kändisen? För mig är han okänd.

Johnny sa...

Ullah: http://www.johanglans.se/

annami sa...

Dramaqueen här hemma fyller 17 om en månad Tänk vilken min när jag kommer in där, till henne, på morgonen sjungandes och på tårtan är det en bild på henne. Kul. Jag hade aldrig kommit på tanken om jag inte sett detta hos dig!!

Johnny sa...

annami: Vad bra! :-)