lördag, november 28, 2009

Terapi för stunden

Jag slutade snusa för exakt en vecka sedan nu, och ibland kommer små maniska perioder över mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till under dessa stunder - som varar i sisådär 20 minuter - och det blir mest att jag far omkring och ser hektisk ut.

Morgonens första mani-stund ägnade jag åt att byta vatten i akvariet. När den andra kom för ett tag sedan fick jag för mig att lägga kluddbilden, den du ser här bredvid, ovanpå andra bilder - såna som i sig själva var rätt ointressanta - och låta dem smälta samman. Så här blev det.


Grenar


Turkiska ambassaden


Ett fågelbo

Lite terapi är vad som behövs när perioderna sätter in, och terapi för mig, har jag lärt mig, är att pyssla med bilder. Att gå ut och gå funkar också, och det ska jag göra nästa period.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer:

P-E Fronning sa...

Tack för rapporten. Kör du med fusksnuset? En kompis som slutade snusa blev helkonstig; kunde sitta helt frånvarande med tom blick, blev orolig och var tvungen att gå på flera timmars promenader mitt i natten etc. Jag tror det tog ett halvår eller så innan han blev någorlunda normal. Förhoppningsvis går det fortare för dig.

Peace in mind sa...

Åh gillar din terapi...och att du är så jäkla strukturerad att du vet vad du ska ta dig till i nästa "skov".

Johnny sa...

p-e: Fusksnuset funkar faktiskt riktigt bra. När jag har det inne känns det faktiskt som riktigt snus. Men det kostar lika mycket som riktigt snus, så nu har jag rivit ingefära och lagt på tork - att använda som snus.

Pim: Nåja, en promenad var ändå inplanerad. :-)

Tekrånglat sa...

Jag tänkte på dej och snusningen i natt när jag fick tryck över lungorna (på jobbet).
Bestämde mej för att iallfall dra ner drastiskt på snusandet.
Jag tycker du är strong!
Senast jag slutade helt var jag också manisk.
Kul men knasigt.

Johnny sa...

Tekrånglat: "Nattjobb, Redbull och snus med extra mycket nikotin i" - Nattjobbet är väl inget att göra åt, men dra ner på Red bullen också. Åtminstone låter din kombination inget vidare.