måndag, mars 15, 2010

Living Doll

Den gamla Cliff Richard-låten 'Living Doll' ... på finska. Det tipsade PCL LINKDUMP om. Jag tyckte tjejen i videon dansade lite kul och knasigt sådär, så jag fick för mig att klippa ut henne och göra en animerad gif. Jag höll på att ge upp halvvägs, för jobbet tog obegripligt lång tid, men till slut blev jag klar.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

14 kommentarer:

crex sa...

Snygg animation :)

Plastfarfar sa...

Visste väl att du skulle ändra på layouten när de nya mallarna kom. Men jag har problem: Min IE8 stannar upp med ett timglas i kanske 20 sekunder när jag läser in den nya Stationsvakt --och var är Tiddelipommet?

Johnny sa...

crex: Tack.

pf: Haha, du känner mig. Men jag var tvungen, det kliade i fingrarna.

mrdantefontana sa...

Som sagt: snyggt. Bra jobb där.

Johnny sa...

mrdantefontana: Snygg video. :-)

Magnus sa...

Snyggt, men vem blir först med att göra en animerad gif av någon (gärna brud) somn slår sönder gitarren på scen?

Nu finns den specialbyggda trash-up-gitarren: http://tinyurl.com/yk97mfy - det ultimatat slit-och-slängverktyget. fast nog var det Pete Townshend som var först med att krossa guran?

Johnny sa...

magnus: Vi kanske får se såna scener när Runaways-filmen kommer ut.

Magnus sa...

Johnny: Mmmmm! Who-Pete gav under giget på Woodstock Timothy Leary en smäll på ändan med gitarrlådan när denne hoppat upp på scenen för att hålla lovtal till syra (behövdes det just där?) Vem skulle Runawaystjejerna bitchslappa med sina gitarrer?? ;)

Plastfarfar sa...

Ho ho. Tar jag in din nya sida i Chrome så går det lika snabbt i min lilla EeePC på köksbordet som på stora PC-n. Dax att byta standardläsare i den lilla Köksplutten?

Johnny sa...

pf: Chrome är verkligen snabb. Ibland försöker jag gå över till den, men jag har så många nyttiga tillägg i min Firefox att det är svårt att byta.

Plastfarfar sa...

Din --förmodligen javatunga-- nya sida taggade mig att ställa om till Chrome, som är vindsnabbt jmf IE8 på den lilla tiotummaren på köksbordet.

Omställningssvårigheterna får jag ta.

Magnus sa...

Den stora avigsidan med Chrome för mig är att den inte sparar inskrivna webbadresser i en bekväm rullista, som de andra större webbläsarna gör. Det blir trögt att navigera; jag är inte mycket för att spara varenda sajt som intresserar mig som bokmärke. Har man en rullmeny så är det lätt att ta sig dit man var för en kvart sen eller tre dar sen utan att behöva knappa in igen eller leta upp den exakta adressen nån annanstans, och för mig är det en stor fördel. Att leta upp dem i historiken om en sån fins är inte heller nån idé, där finns det hundratals sidor och undersidor.

Plastfarfar sa...

För min del störs jag av att jag alltid landar på UK English när jag söker i Chrome. Ställer jag om, så håller det bara den sessionen.

Deras hjälp hänvisar till Alternativ/Under huven och ett "rensa" som inte längre finns som alternativ. Det är då man bara vill vråla i örat på mupparna i fråga.

Johnny sa...

magnus/pf: Chrome utvecklas antagligen fortfarande, och lär väl bli bättre och bättre. Så senast som igår upptäckte jag till exempel att det finns extensions och plugins att hämta hem.