söndag, april 25, 2010

Piller botade(?) knä

Till slut hade jag fått nog av att linka fram, haltandes pga ett trasigt knä, så jag beställde en tid på vårdcentralen. Väl där gav mig läkaren några övningar att göra, samt nån slags kvacksalva i pillerform, åtminstone tyckte jag det. Jag trodde helt enkelt inte på att anti-inflammatoriska piller kunde bota ett knä som uppenbarligen var trasigt inuti, och jag antar att jag var lite raljant i tonen om det.

I typ tre veckor skulle jag äta dessa piller, och typ tre veckor har nu passerat. En trevande vår har hunnit övergå i en vår helt utsprungen. Typ. Nå, har då dess piller botat mitt knä? Har de lyft till ytan och byggt upp och lagat det på havsbotten liggande och sönderfallande skeppsvrak som mitt knä kan liknas vid?

Svar ja, märkligt nog. Det tog lite mer än en vecka, sedan började besvären försvinna. Efter två veckor kände jag inget särskilt, och började till och med glömma bort hur knäsmärta kändes. Men igår tog jag mitt sista piller, och det ska bli väldigt intressant att se om besvärsfriheten håller i sig. Tills vidare kör jag på som vanligt, med mina långa promenader.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

P-E Fronning sa...

Skönt att höra. Hoppas det håller i sig.

Steffe sa...

Hurra för det! Kul att det hjälpte trots att du inte riktigt trodde poå kuren.

Johnny sa...

p-e: Tack. Ja jag håller tummarna.

Steffe: Jag är själv förvånad.