lördag, juni 05, 2010

Halvdant, håglöst sådär

Jag åkte in för att fota lite Stockholm Maraton-löpare, det kunde vara ett lagom projekt för en seg och lagom solig dag. När jag väl var där, i närheten av Långholmen, kom jag dock av mig lite. För det första var jag där alldeles för tidigt, och för det andra var jag inte fotosugen.

Alltid när det är Stockholm Maraton är det den där komikergrejen uppe i skogen på Långholmen. Jag var inte skrattsugen heller, men för att fördriva tid gick jag dit. Lyssnade lite, tog några håglösa bilder samt råkade skratta lite mot min vilja.

Petra Mede.
Jag tror det är Petra Mede man ser där.

Petra Mede.
En folkmassa - med (tror jag) Petra Mede längst bak.

Sen började jag höra helikoptrar som närmade sig, och jag förstod att maraton-täten närmade sig. Jag gick ner och ställde mig och väntade.


De här två låg tre minuter före alla andra.

Jag tröttnade rätt snabbt - fast egentligen är det min kamera jag är trött på. Jag knallade iväg. Mitt på gatan låg en fågel. Lustigt nog närmade sig ljudet av en ambulans. Fågeln på gatan och ambulansen hörde inte alls ihop, men det såg lite ut så.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , / ab, dn, svd

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu lurade du mig att le igen! :-)

Johnny sa...

mrarboc: Det är inte mer än rättvis eftersom jag blev lurad att le åt komikerna. :)

Ed sa...

Man kan även se Björn Gustafsson och möjligtvis också Håkan Jäder. Stand up-komiker även dom. "Kända från TV", så att säga.

Johnny sa...

Ed: Åhå, är det Björn Gustavsson det där? Han måste ha klippt sig.