måndag, juni 14, 2010

Regnig försommarnatt

Fortsätter att testa in nya kameran. Vid halv tolv på natten - den regniga natten - gick jag ut och filmande lite. Ingen idé att hålla på med egna inställningar just nu, tänkte jag, och lät kameran bestämma vad som funkade bäst. Det gjorde jag rätt i, för det man ser på filmen ÄR verkligen ganska likt det jag såg i verkliga livet - ett gott betyg.Plåtade lite också. Någon hade sprayat "Topp" på marken. Undras varför.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir nyfiken på vad det luktade. Vatten och kåda hörde jag, men vad var det emellan? Ozon? Och vad är Hawaiian Tropic för något? En aftershave?

Fin kamera, förresten, den filmar ju riktigt bra trots det svaga nattljuset.

Elisabet sa...

Vilka fina FÄRGER!

Johnny sa...

matilda: Ozon ja, som det luktar om asfaalt efter regn. Hawaiian Tropic var solkräm och dylika produkter som var stora på 80-talet.

Elisabet: Det tycker jag med.

Rackarns sa...

jag blir jätteimpad och ser otroliga likheter med min gamla älskade olympus - posta en recension, snälla? Hur tycker du att den känns att hålla i och handha? Bra/dåligt med den? Blir sjukt sugen på att härma dig!

Rackarns sa...

Och MENYERNA förstås! /Paula

Johnny sa...

Rackarns: Eftersom jag bara har haft Canon förut känns menyerna svåra, men jag kanske lär mig så småningom. Att hålla i den känns grymt.