onsdag, juli 21, 2010

Digga digga

Är i Åkers för tillfället. Tog pendeln till Södertälje, och sen vidare därifrån. Det är torrt som fan här; stora böljande fält överallt, och inga sjöar i närheten. Är hos farsan. Yngsta sonen är också med. Upptäckte just att man kunde stoppa in minneskortet i farsans dator. Här är några bilder från idag och igår.


En tjock sån där gräshoppa. Skulle man ta en tugga av den skulle det antagligen vara en rätt köttig upplevelse.


Det finns vildsvin här. Åkte omkring igår kväll och spanade efter såna. Hittade inga, men såg en jägare som smög omkring och spanade efter vildsvin han också.


Man måste digga en sån här busshållplats. En bur placerad över ett dike bara.


Och man måste på nåt vis digga damtidningarnas löpsedlar. På nåt vis känns de som såna där surrealistiska drömmar man kan ha ibland.


Och man måste ännu mycket mer digga den här skylten. "Trevnaden", det låter det.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Lensbabie sa...

Värden är bra liten :) I går kväll var jag också på precis dom platserna du har avbildat. Å jag fotade nästan samma saker. Jag hittade inte heller några vildsvin. :) Däremot såg jag två Homo Sapiens i den där buren vid busshållplatsen. En hade en cykel. :) Alltid nåt! :D
Ha en bra dag! :)

Johnny sa...

Lensbabie: Skumt! Ja världen ÄR verkligen bra liten. Ha det bra. :)

Magnus sa...

Den här damen säger det bättre än Agneta Sjödin: http://www.youtube.com/watch?v=BO-yBBMCBXk


Grym pipa eller hur? För ett tag sen när jag var och handlade skivor kom det i en kvinna och frågade expediten "Jag letar efter en skiva till min dotters födelseldag, hon har många Nina Simone, jag hr själv gett henne några - men vem sjunger så idag?" Expediten föreslog Bettye Lavette, jag var på vippen att nämna ovanstående.

Johnny sa...

Magnus: Bra musik. Såg på YouTube att hon tolkar Neil Young också:
http://www.youtube.com/watch?v=IRsN-VnZwQg