onsdag, oktober 27, 2010

Förr i tiden simmade jag och hade hår

En av fördelarna med facebook är ju att man kan återknyta kontakten med vänner från förr, och nu på sistone har jag hamnat i kontakt med några gamla simmarkompisar. Jag simmade fram tills typ 1983. Jag och vissa av vattenpolarna umgicks väl ett par tre år efter det också, men sen började folk simma åt olika håll i livet. Vissa kanske fortsatte att umgås, jag vet inte, men åtminstone jag började jobba, fick barn och tappade kontakten.

Nu knyts trådar ihop igen och som en konsekvens av det börjar gamla bilder stiga upp mot ytan. Dessa bilder taggades med mitt namn igår, och är från den första halvan av 80-talet, möjligen 1984.Anledningen till att jag ser så tuff ut på den vänstra bilden, och så glad ut på den högra, är antagligen att jag ännu inte kunde föreställa mig att jag skulle bli en sån som tappade håret. Brorsan min, han var alltid lite tunnhårigare än jag när vi var yngre, och jag mobbade honom alltid för det och sa att han skulle bli flintis tidigt i livet. Nu blev det inte riktigt så. Han har samma mängd hår som förr medans jag har en tiondel av mitt kvar. Så kan det bli.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, det är underligt det där med hår. Min son hade lika tjockt och härligt hår som du har på bilderna, men är vid 24 års ålder väldigt tunnhårig. Han skyller det på gener från sin morfar ,-)

Elisabet. sa...

Ps. Vilka helt underbart vackra tänder du har på bilden t.h. Ds.

Johnny sa...

Elisabet: I mitt fall är felet både morfars och farfars. Min farsa däremot, han har tjockt svart hår han.
Ja jag blev själv förvånad över tänderna på bilden. De är inte så nu.