söndag, januari 02, 2011

Maskarna

På svenska heter den Maskarna. Originaltiteln är Squirm. Jag har den liggandes hemma, men ännu har jag inte sett den, förutom nån snutt här och där. Den är från 1976, men bara för det måste den ju inte vara larvig. Jag menar, omslagsbilden ser ju lovande ut.

Eller hur! Och nu kommer jag in på snuttarna jag nämnde. Det är nämligen så att omslagets/affischens allmänna känsla och framtoning inte alls matchar själva filmen. Tyvärr är det så. Själva filmen är hur larvig som helst. Fast å andra sidan, jag borde nog inte vänta mig så mycket från en film som handlar om att "earthworms turns into vicious flesh-eaters.". Här är en snutt.Jag kanske kunde ha köpt scenen om de inte hade åkt tillbaks när hon stängde kranen.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Håller med, att maskarna drogs upp igen förstörde det hela totalt.

Jag läste en bok nån gång på 80-talet där maskar kom upp ur golvbrunnen i folks duschar och käkade upp dem (folk alltså, inte duscharna).
Kan de månne höra ihop, filmen och boken?

Johnny sa...

Ulrika: Ja det låter ju som samma sak. (och lika dumt :D )

Ulrika sa...

Otroligt dumt. :-D

Marianne Johansson sa...

min tolkning av den övre kvinnan?/varelsen - det befintliga skicket - för att ej säga tillståndet: Nödställd! / min tolkning av filmsnutten: en ovanligt vacker ung kvinna - ej överviktig!

Johnny sa...

Marianne: Om det blir att jag ser filmen någon gång ska jag korrigera din tolkning - ifall den visar sig vara fel. :)