lördag, januari 01, 2011

Testar glasögon

I år ska det fan bli glasögon. Jag borde ha bytt för länge sedan. Så jag gick in på Specsavers hemsida. Att det blev just där jag kollade har att göra med att the price is an issue för mig.

Nå, man borde ju kunna hitta billiga som ändå ser rätt okej ut, resonerade jag, och det finfina här (och antagligen på jämförbara optikers sidor) var att man kunde prova glasögon genom att ladda upp en bild på sig själv. Brillor under tusenlappen testade jag. Här är en del av dessa.Själv tycker jag att de på den översta raden, "ZION" och "TOBY" var de som såg mest okej ut.

11 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Jag tycker du klär bäst i mer kantiga brillor, Dewi, Hi-Tec och Aled, fast det ser ju ut som om överkanten på Hi-Tec kommer i ditt synfält och det är ju jobbigt.

Okej, du ställde inte frågan, men den kändes under- eller kanske überförstådd. :-)

P-E Fronning sa...

Prince kanske... Nu borde du få de där brillerna gratis ju.

Marianne Jojansson sa...

Johnny! - jag vill inte ha 'en jävligt otrevlig ton' och därmed riskera att bli borttagen i det här sammanhanget - men ska jag vara riktigt ärlig (jag brukar vara det) så blir jag faktiskt rädd när jag ser dessa ansikten - måste du se så arg ut?

Mira sa...

Jaja... Du kan ju inte lägga ut alla dessa brillbilder utan att tro att fokl kommer att ha synpunkter... Eh? Prince!

ov: ingen??? Finns det fler?

Johnny sa...

Miss: Du kände rätt. Okej, tack. :)

p-e: Vem fasen hittar på namnen förresten? Och Toby - var inte det namnet de gav till Kunta Kinte?

Marianne: Jag ser ut så ju! Nä, så här är det - när man vänder kameran mot sig själv och plåtar, ja då känner man sig ju störtdum om man skulle le. :)

Mira: Jag gillar ju synpunkter, faktiskt även kritiska.

Plastfarfar sa...

Eftersom du inte är sorten som följer modet i alla dess skiften, så tycker jag att du tar lite mer tidlösa bågar.

Annars fick personalen välja båge åt mig när jag bytte brillor senast.

Johnny sa...

pf: "Personalen" har fått vara vägledare även för mig rätt många gånger, mest när jag har köpt kläder. När det kommer till glasögon vill jag nog inte ha metall, som jag har nu. Den här vintern har lärt mig att metallbågar blir jäkligt kalla och kyler ner ansiktet.

Marianne Johansson sa...

jag tycker man knappt kan se nån skillnad alls på dom här glasögonen - du Johnny är ju oxå densamma hela tiden - ingen förändring från den ena bilden till den andra...

Johnny sa...

Marianne: Det är nog så att glasögonen i den billigaste prisklassen ser rättså likadana ut.

Anonym sa...

Du skall inte köpa glasögon på dessa billighetsbutiker med ditt synfel. Billigt ja, men du får vad du betalar för. Du kan köpa bågar hos vilken optiker som helst men det är kvaliteten på glaset som är viktigast
Pedro G

Johnny sa...

Pedro G: Jag märker att ni är framme nu. Hoppas resan gick bra. :D