onsdag, februari 02, 2011

Kik

8 kommentarer:

Miss Gillette sa...

En rätt kuslig film faktiskt, och bra. Tror jag, jag tyckte det medan jag såg den och efteråt, men nu när det gått ett tag är jag lite osäker. Fast jo: ointressant är den inte.

Johnny sa...

Miss: Helt okej var den, tyckte jag.

Marianne Johansson sa...

vad kan man inte utläsa av detta? - eller rättare - vad kan man utläsa? - av detta? - jag vet inte... (filmen har jag ej sett - endast det du här visar johnny...)

Johnny sa...

Marianne: Gif-bilden innehåller faktiskt två filmer. Nyckelhålstittaren kommer från Black Swan. Men det hon ser i nyckelhållet kommer från Avatar.

För min del tyckte jag att Black Swan var den bättre filmen, men det är jag det.

Marianne Johansson sa...

det är du det ja johnny du som är expert på filmer - vet allt om filmer - och kan göra vad som helst med filmer - jag är novis - vet inget - kan inget - jämfört med dig är ju skillnaden så stor så den är nästan - ja jag finner inte ord...

Johnny sa...

Marianne: Jag vet långt ifrån allt om filmer. Men i den mån jag vet nåt så är det säkert en kompensation för nåt jag är sämre på, grammatik, till exempel.

Marianne Johansson sa...

jag vet inte om du johnny fått för dig att jag skulle vara bra på grammatik - jag är inte bra på grammatik (jo på tysk grammatik efter många års ansträngningar tidigare i mitt liv eftersom det var min försörjningskälla under 20 år) - som jag sagt tidigare så tycker jag ditt språk är föredömligt...

Johnny sa...

Marianne: Tack. Ditt med.