fredag, oktober 14, 2011

14 Oktober. Ca 16.35

Sitter och tänker på den kommande helgen. Vad ska jag göra? Har funderat på ett litet filmprojekt, en slags mix mellan springfilmen och sökordsfilmen. Men vi får se om jag pallar. Jag kanske borde låta bli, för tittar jag bakåt i bloggen tycker jag att det är nåt ganska maniskt över detta fotande och filmande. En jävla mängd - ingen utveckling.

Har druckit en hel del lådvin på sistone. Inte alkoholistmycket, men mycket nog. Har börjat tröttna på vin. Ska kanske köpa lite öl till helgen. Lättöl duger för mig - jag är ingen kännare.

Det här är det femte dagboksinlägget denna dag. Minns inte riktigt varför jag fick för mig detta. Var väl skrivsugen. Börjar tappa inspiration.

I största allmänhet.

8 kommentarer:

P-E Fronning sa...

När ska du göra en spelfilm?

Johnny sa...

p-e: Det kommer nog aldrig att hända. Just nu strävar jag efter att filmerna inte ska bli så långa.

maja lundgren sa...

Jag tycker att du ska göra spelfilm. Eller såna här konstnärliga dokumentärer du gör. Förstår precis känslan, det kanske är paus du behöver, men det är ju otroligt bra grejer du gör. Så... Jag har förresten inte fått någon känsla av att du löper några egentliga risker (apropå lådvinet). Ofta är det tyvärr de som inte fattar att de dricker för mycket, som gör det... Fast vit månad mår ju alla bra av.
Hur som helst, paus är en sak men sluta blogga - nä, det tänker du väl inte?

Johnny sa...

maja: Tack för uppmuntringen. Jag kan nog ändå inte sluta blogga.

(Höll förresten på att skriva upprumpningen istället för uppmuntringen, och fick genast störande bilder av Hans Sheike framför mig, och som var svåra att bli av med.) :)

maja lundgren sa...

hehehe... Ja det är ett alldeles förfärligt ord som det av någon anledning är svårt att glömma.
Bra, fortsätt blogga. Jag känner mycket väl igen våndan, det ska nog vara lite skaparångest med i det hela, för att uttrycka det bombastiskt.

Johnny sa...

maja: Vem vet, för mycket skaparångest kanske mynnar ut i en ulf lundell-blogg (och såna ska ju vara läsvärda, sägs det ju.) :)

P-E Fronning sa...

Det behöver ju inte bli en långfilm. Gör en liten "novellfilm" vetja. Tänk på saken :)

Johnny sa...

p-e: Fast det är ju ett faktum att folk tittar inte på filmer på webben mer än ett par minuter.