onsdag, november 02, 2011

Bilder från facebook

När jag är ute och knaprar omspring i markerna kan det hända sig att jag knäpper av en och annan bild med mobilen. Och ibland kan det hända sig att jag slipprar iväg vissa av bilderna till facebook. Det är ett sätt att roa sig på och att hålla sig snällskap. Här är några från på sistone.


Jag och Paola var ute och rörde på oss. Hennes yngsta var med. Här är ett par foto-illusioner på dem. Rätt duktigt gjort av mobilen, må jag säga.


Härom kvällen käkade jag en hamburgare. Från pappret på brickan tittade Mr. Miyagi upp mot mig. Jag var faktiskt tvungen att ta av mig brallorna och .. nej, vad säger jag? Jag menar brillorna, och titta alldeles nära för att då kunna läsa att det var Lennart Hellsing.


Dessa två gravstenar (av kartong, men väldigt verklighetsliknande) stod häromdan vid Radiohuset. Nån slags reklam, verkar det som. Antagligen hoppades Bandit Radio på att de skulle omnämnas på P3, eller nåt. Efter ett tag placerades de dock utanför Radiohusets område av någon vakt, och nyss när jag gick förbi såg jag att endast en "sten" stod kvar - vilket iofs såg bättre ut.


När hösten  kom återstod av hästar och cyklar blott rester.

13 kommentarer:

P-E Fronning sa...

Hm. Somliga av oss såg faktiskt genast att det var den gode Lennart van Hellsing på bilden ;-) Men visst ser han märkligt nog asiatisk ut (mormor kom visst från...västindien). Lite besvärande är det att han, på ålderns höst, tycks ha sålt sig till någon kedja som säljer pannbiffsmörgåsar. Får barnen Herr Gurka i en låda? Eller var det bara ett reklamblad?

Johnny sa...

p-e: Antagligen - fast jag vet inte - får man väl med nåt Hellsingjox när man tjackar en Happy Meal.

P-E Fronning sa...

Gabriel Gräslök, Herr Gurka, Kusin Vitamin, Lapprika Papprika, Peter Palsternack, Selma Selleri ...rimmar ganska illa med pannbiffsmörgåskedjan tycker jag :)

Johnny sa...

p-e: Ja, det där lät alldeles för Hellsingsamt.

P-E Fronning sa...

hihihi

PaljettenQ sa...

Gillar samelsuriet i inlägget, vilsamt roligt :)

Johnny sa...

pq: Kan ett sammelsurium vara vilsamt. :)

crex sa...

Du som knatar omkring och plåtar så mycket. Om du har en smartphone ska du kolla på appen Scoopshot! Metro har precis börjat anlita dem för att köpa bilder.

Johnny sa...

crex: Jag gjorde just det imorse. har gått runt och letat nyheter. Har inte hittat några. :)

crex sa...

Nä, man blir nog inte fet på inkomsterna från det plåtandet :)

Johnny sa...

crex: Dessutom kan det nog leda till att folk "skapar" nyheter.

P-E Fronning sa...

Känner Metro till Solrosrotskulten?

Johnny sa...

p-e: Nix, det är en hemlig kult. Bäst att Metro inte rotar, för det förekommer människooffer.