måndag, februari 27, 2012

Rörlig bild på Prinsessan Estelle

Hovet har lagt ut bilder på den lilla prinsessan Estelle. Gullig, som alla bebisar, men man hade ju velat ha rörliga bilder. Nå, sånt kan man fixa själv.ab, ab, ab, exp, exp, exp, svd, svd, dn, dn

15 kommentarer:

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Hehehe...

Nasty sa...

Söta små tandsebissingar.

Johnny Söderberg sa...

Fatou/Nasty: OBS, ej prinsesshån. :)

Aud Djupaudga sa...

Är kungahuset pirater måntro? Jag ser att deras foton är fria för publicering om man anger källan.

Johnny Söderberg sa...

Bra tänkt av dem. Jag har en liknade policy.

Aud Djupaudga sa...

Ja, jag tycker också att det är vettigt. Den gode Vesslan (satirtecknare) har samma princip, och jag har alltid noga angett källa när jag lånat hans teckningar.
I andra fall knycker jag bara :D

Johnny Söderberg sa...

Är det en bild som man kan misstänka är vida spridd kan man nog knycka bara - eftersom det nog är svårt att efterforska själva grundkällan.

Steffe sa...

Kan nog vara Knugen bakom kameran.

Steffe sa...

Kul gif förresten.

Johnny Söderberg sa...

Tack. http://gickr.com/ är verkligen enkelt och bra.

Monet sa...

Inte ett dugg kul. Fult gjort dessutom. Du som har en sån intresssant blogg normalt, varför förfaller du till sånt här??

Johnny Söderberg sa...

Allt man gör kan ju inte vara kul. Allt är inte ens menat att vara kul. Förresten, den här bilden är väl varken "lägre" eller "högre" än det mesta jag gör/skriver? Inte som jag kan se.

Monet sa...

Jag menade att det mesta på din blogg är kul, tänkvärt och ofta med annorlunda vinklingar både i bild och text. Också dina giffar. Men den här ansluter till "drevet" på prinsessan som jag tycker är oerhört trist på alla sätt. Blir det då en "ful cartoon-bebis" dessutom så bidrar det till känslan av att det är OK att hålla på så här med barnet.

Föreställ dig själv om Victoria såg det här. Skulle hon tycka det var roligt? Jag tror hon skulle bli ledsen faktiskt och det är bakgrunden till min reaktion. Så, jo, om man ska tala i "värderande termer" om högt och lågt så tycker jag just det här inlägget inte ligger i linje med vad man brukar hitta hos dig. Sen håller jag med dig - allt behöver och ska inte vara kul.

Johnny Söderberg sa...

Är det verkligen ett drev på prinsessan? Jag tycker både nätet och tidningarna är fulla med lovönskningar. Fast jag var rätt snabb med att göra giffen - i stort sett direkt när bilderna las upp - så de eventuella elakheterna kom kanske senare.

I själva verket är jag ju för att vi ska ha monarki, och jag bloggade också om det ett par dagar innan detta.

Jag tror jag har svårt att föreställa mig hur ledsen Victoria skulle bli - för jag själv skulle inte bli ett dugg ledsen om jag utsattes för samma sak. Och det är kanske därför det kan upplevas som ett "övertramp".

Antagligen är vi människor rätt olika i hur vi värderar bilder över huvud taget. Jag själv har rätt låg "respekt" för bilder.

Anonym sa...

Fruktansvärt fult och larvigt.