lördag, mars 17, 2012

Lördagslöp

The Innan.

Lördagmorgon/förmiddag. Sov dåligt. Kort. Sen gick jag upp. Drack kaffe. Åt ingen frukost - mätt från igår. Ska springa nu, inviga munkoverallen. Jag föreställer mig att det kommer att bli som i Rocky, ungefär. Eller inte, för av erfarenhet vet jag att det nog kommer gå sisådär.

Det skumma är ju att lördagsmorgonlöpningen nästan aldrig blir eller känns bra. Vilket är konstigt. Men så är det - kvällsspringningarna, de efter långa arbetsdagar, går alltid mycket bättre. Nå, nu ger jag mig iväg. Efteråt, under rubriken "The Efter" kommer en liten rapport att lämnas.


The Efter.

Som förutsagt gick det segt. Stundtals såg det nog ut som om jag var ute och gick. Och känslan efteråt, precis när jag har stannat, var inte alls så skön som den brukar vara på vardagskvällarna (det brukar kännas som att hela kroppen fylls med varmt blod - på ett skönt sätt), utan kändes som nu dör jag bergis.

Nå, jag tragglade mig igenom'et i alla fall.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Keep Up the Spirit, Johnny Boy!

Johnny Söderberg sa...

Tack. Det ska jag. :)

Baronessan sa...

Snyggt jobbat!

Maruschka sa...

Alltid när jag är på gränsen att ge upp av utmattning alt. brist på geist så brukar jag tänka att jag ändå GÖR det. Det är det som gör skillnaden kanske?

Paradigm sa...

Jag har också lättare för kvällsträning. Har dessutom läst att det är mer effektivt.

Johnny Söderberg sa...

Tack. :)

Johnny Söderberg sa...

Det sägs att det där lilla extra verkligen är det som skapar utveckling, som gör att mann blir bättre nästa gång.

Johnny Söderberg sa...

Jag har också läst det. Att kroppen liksom ligger och jobbar medan man sover.

h.skoldebjer sa...

Men hallå!? Ingen frukost? Det är klart att det känndes tungt! För övrigt vore det kul att se en bild på munkoverallen. ;-)

Johnny Söderberg sa...

Det kommer. Kanske. Nån gång.