tisdag, maj 02, 2006

Jag - bantaren 7

Idag är det invägning igen. Efter jobbet tar jag mig till gymmet och ställer mig på digitalvågen. Förra gången, för en vecka sedan, blev jag glatt överaskad - jag verkade ha gått ner minst två kilo.

Idag försöker jag hålla nere förväntningarna. Jag har slarvat lite. Jag frossade i onyttigheter både på Valborg och 1:a Maj. Jag får göra det, men bara en gång i veckan. Dessutom har jag inte varit lika duktig på att promenera.

Man kanske skulle testa
såna där gå-käppar eller vad det heter. En bekantska till mig föreslog det. Hon har börjat köra med såna och skäms inte ett dugg. Tyvärr skulle jag nog skämmas rätt mycket. Skulle känna mig som en pensionär eller nåt, och fly till skogs så fort nån såg mig.

Äh vafan! Jag kanske borde tjacka ett par stavar i alla fall ...


Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6.
---
Andra bloggar om:
---
Update: Jag har kollat in lite stavar på nätet nu. Skitdyra! Nån som har begagnade stavar att sälja? De ska vara 135 cm.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker absolut du ska skaffa dig stavar. Gå ut på nätet, du som ärom och kring dig, och sök på stavgång så får du många svar med nyttigheter att läsa. Förbränningen lär öka om man går med stavar i jämförelse med utan. Lycka till!

stationsvakt@gmail.com sa...

angela: Har kollat - alldeles för dyra.

Anonym sa...

Man får alldeles tillräckligt med träningsvärk av en spade.

Anonym sa...

desireé: jag har ingenstans att gräva - bara en massa nånstanser att gå.

sara: Fan! Ni ska ju uppmuntra mig att köpa såna. ;-)

crrly sa...

Dyra?! Det finns nog till helt okej priser hos sporthandlare.


Jagfcik mina i julklapp av chefen (alla fick!), annars hade jag aldrig kommit på tanken. Och jag smygstartade bokstavligt talat, på natten med byfånemössan djupt nerdragen över ögonen, eller i pannan i alla fall. Så småningom gjorde jag det kvällstid, då och då även dagtid, sen rätt som det var även utan mössan och till slut framför grannarna! :)

crrly sa...

Grattis till ditt fina reslutat förresten!

stationsvakt@gmail.com sa...

crrly: Tack. och jag har faktiskt några byfånemössor att välja på.

Anonym sa...

Skaffa dem! De äkar energiförbrukningen med 20% plus att du får lite träning av överkroppen också. Visst ser det löjligt ut, men det får man väl bjuda på. Titta får du se hur löjliga alla utan stavar ser ut.

Anonym sa...

Önskade mig av f.dettan i julklapp: inte stavar men handledsvikter (knäppt bara det... det var när jag mest "bara" gick & tänkte typ träna tja armarna) - istället köpte han blågula hantlar! Som han tänkte jag skulle gå med. Jag var ute cirkus 3 gånger, smög omkring. Och så: fick världens idé! Jag gömmer hantlarna i vantarna. Så jag gick & vevade med de vantgömda hantlarna. Tills jag la mig pladask nedanför slottet (is) & en dam hjälpte mig upp "men vad är det du har i vantarna, de är så tunga?" Det är mina blågula hantlar. Aldrig mer.

Anonym sa...

björn: Tack - jag har också hört om energiförbrukningen (40% har jag hört) - jag vill bli övertygad att våga.

jessie: Inte ett gram denna vecka. :-(

lovisa: Ha ha - exakt såna funderingar har jag haft - att jag skulle gömma tunga grejor i jackärmarna och sånt.