onsdag, maj 03, 2006

Jag - bantaren 8

Börjas det bli rätt tröttsamt att läsa om mitt i-landsproblem ännu? Jag antar det. Men i alla fall - jag vägde mig igår. Samma våg som för en vecka sedan. Samma tid. Samma vikt. Du läste rätt - samma vikt.

Ja, give or take några gram hit och dit - det fluktuerar säkert lite grand från gång till gång beroende på en massa små omständigheter. Jag vägde 92,2 och det betyder att det inte var någon viktminskning denna vecka.

Rätt konstigt ändå. En normal vecka för mig förr innebar en massa godis och en massa vitt bröd och saft till alla måltider - och inget gående en timme om dagen. Nu gör jag alltså tvärtom, och ändå minskade jag inte. Varför?

Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6, Jag - bantaren 7.
---
Andra bloggar om:

17 kommentarer:

Anonym sa...

sandra: Tror du ..? Kanske det.

Ilva sa...

1. Ibland stannar det till ett slag.
2. om du gar sa bygger du forhoppningsvis upp lite muskler (pa benen och pa armarna om du svanger dem ordentligt och muskler vager mer an fett!
3.Nojd?

stationsvakt@gmail.com sa...

ilva: Ja, det där med muskler tänkte jag på. Frågan är hur mycket muskler man egentligen bygger av att bara gå.

J Fohlin: Tack, det värmde. Jag får hålla ut.

Anonym sa...

Den där effekten känner jag igen.Men konditionen kunde ju öka lite, eller träningsvärken minska?

Anonym sa...

Desireé: Känner ingen träningsvärk - bara lite smärta pga dåliga pjuck.

Anonym sa...

När man går tränas rovmuskler. Är du bredrövad Johnny? Jag läste häromdagen att du var typ 190 cm kort... 94kg är ju lätt lagom att väga då. Det är inte vikten du ska tänka på utan kroppsformen ;-)

Varför simmar du inte längre? Jag lärde mig nyss simma och är helt fast. Efter nu 5 veckors simm, har min ölmage minskat :( det är väl det enda negativa

men det postiva är att jag har fått bröstmuskler för första gång i mitt liv :)

Anonym sa...

Mickey: Det är ju så jobbigt att ta sig till en simhall. Förresten är ju ölmage bra när man simmar, eftersom den funkar som köl.

Anonym sa...

När jag tränade 2004 så gick jag upp några kilon men minskade 11 cm runt midjan. Har du mätt?

Anonym sa...

Mattias W: Ja, midjan är oförändrad. :-(

Anonym sa...

nä jag tror inte man "bygger muskler" av att gå - man förbränner fett, och så ökar man hm vad heter det hjärtkapaciteten? alltså hjärtat mår bra av det, lite bra är det nog för konditionen också. Och så är det underbart: luft väder utsikt dofter fria tankar tja (la jag till & lät kanske plågsamt käck men det är sant: halleluja)

Anonym sa...

lovisa: Amen! (Ska uttalas: Eeeeiiimén!)

Anonym sa...

yes Amen! kolla in mina morronpromenadbilder (bara om du orkar) nära nära de små fjuniga vad det nu är för något var jag, ser ut som växande dunbollar, satt på en buske

Anonym sa...

lovisa: Söta. Men jag gillade verkligen den dimmiga bilden till höger i nedre raden.

Anonym sa...

åh roligt! det är s:t eriksbron

Anonym sa...

lovisa: Aha, det såg jag inte.

Anonym sa...

Det är normalt att stå stilla ibland. Jag gick ner en massa kilo en gång och fast jag slaviskt åt mina points så kunde jag stå stilla ibland, men senare ha tappat över två kilo nästa vecka, så jag skulle vilja säga att det är helt normalt att ibland stå still! Så fortsätt bara som vanligt.

Sen är det ju bra att mäta sig också, kan ibland säga minst lika mycket som vågen.

Anonym sa...

maria: Tack för uppmuntringen. :-)