onsdag, maj 10, 2006

Jag - bantaren 11

Jag undrar hur många kapitel det ska bli av det här. Nåväl, 85 pannor är väl vad jag ska sträva efter, och jag slutar ju inte innan dess.

Så här långt då. Jag har inte behövt gå hungrig. Och förutom den allra första veckan har jag inte snöat in på points och sånt. Redan i början märkte jag att de 25 pointsen jag inte fick överskrida - de överskred jag inte heller om jag åt normalt som jag alltid har brukat.

Det jag har dragit in på är: Vitt bröd. Överdrivet många mackor. Överdrivet mycket pålägg (marmelad, i mitt fall) på mackorna. Socker - framför allt är det socker jag har skippat. I den mån jag får i mig socker så är det den som finns i prefabricerad mat, men det går inte att komma ifrån om man nu inte är en hälsokostnisse som står i sitt bondkök och pysslar med finfina råvaror, och det är jag inte.

Hur långt går man på en halvtimme? Jag vet inte (kan nån svara på det?), men i genomsnitt har det nog blivit ca 45 minuter om dagen jag har gått. Kan det ha blivit en halvmil om dagen då tro?

Nå, det var vägning igår. 91,3 kg - nästan ett kilo på en vecka således.

Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6, Jag - bantaren 7, Jag - bantaren 8. Jag - bantaren 9, Jag - bantaren 10.
---
Andra bloggar om:

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja, grattis! Ett kg i veckan är jättebra, speciellt då man inte behöver gå hungrig. WW har helt klart det vettigaste upplägget när det gäller matintag. Ska blogga om det någongång...

Anonym sa...

//S: Tack. :-)

tatielle: Ja, skulle man gå hungrig blir nog ätande och icke ätande en fixering efter ett tag.

Anonym sa...

ja grattis!! bra att det inte går för snabbt - såna där jag vet inte snabbantningar när folk drar in på allt & bara förlorar muskelmassa... = dåligt. Nä du verkar ta det i lagom takt. Bra de. Keep on walking.
Men hur långt går man på en halvtimme? Hm beror på hur snabbt man går (smart svar). Lustigt lustigt min mutti & jag går ungefär lika snabbt, hon är dock 1.60 & jag 1.82 = säger att hon känner sig som "en liten stressad tax" bredvid mig men pinnar på gör hon. Köp en stegräknare. Om du är grymt nyfiken.

Anonym sa...

lovisa: Jag h a d e en stegräknare, och tog en gång reda på hur långt jag gick på en viss tid. Men jag har glömt resultatet.
Jag är 10 cm längre än du, så vi går nog ungefär lika snabbt.

Anonym sa...

Ja det gör vi nog. Jag går också i räserfart. Är det stor skillnad när du går med stavarna?

Anonym sa...

lovisa: Ja. Jag använder benen mindre. Det påminner om att simma crawl på det sättet.