tisdag, december 15, 2009

Ett tråkhål i en kyrka

Rast, och tuffingkille som jag är trotsade jag väder och vind och begav mig ut. Egentligen spanade jag efter nixoglyfer, det var liksom moroten jag hade för att gå ut, men även efter hål. Så kameran var med, och eftersom den var det kunde jag plåta den här varianten av gräset är alltid grönare ...


Jag känner inte till den här kyrkans namn, och ska jag vara ärlig så bryr jag mig egentligen inte heller. Jag plåtade "MARIA", som nån hade skrivit i snön framför'n, och när kameran ändå var framme körde jag in den i nån slags ventilation nedtill.
Det fanns inget roligt att se i det hålet, och det var väl väntat. Fast nån gång skulle jag vilja hitta åtminston en död råtta, eller nåt i den stilen.Hålserien: Stuprör, Kyrka, Skogås-hus, Bodar och träd, Pissoir, Dikesrör, Under bro-hus, Riddarholmskyrkan, Skogåsbunker, Två kvällshål, Ännu ett kyrkohål, Ett par hål i det fina vädret, Klarakyrkan revisited, Ett trädhål, Tankhål, Ett förvinterhål, Ett hål-hål, Ett rörhål, Ett brunnshål
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar hålserien. Jag gick just och funderade på om du lagt ner den. Glad att så inte var fallet.

Johnny sa...

Anonym: Vad bra att du gillar den. :-)

Plastfarfar sa...

Gustav Adolfskyrkan. Tog farväl av morsan där. En mycket fin kyrka som inte aspirerar på att vara stor.

Johnny sa...

pf: Ganska nära mitt jobb. Jag kanske tittar in där vid tillfälle.

Christer sa...

Ja, jag tycker också att det är GA, men då måste bilden vara spegelvänd, för den är tagen från öster, och då ligger sidobyggnaden på andra sidan. Snygg!

Johnny sa...

Christer: Där jag stod och tog kortet hade jag karlavägen en bit till vänster om mig.

Christer sa...

Då är det nog jag som minns fel. Är döpt och konfad där, men nästa besök blir väl begravningen, och dit är det en stund, hoppeligen.

Johnny sa...

Christer: det får vi hoppas.