tisdag, maj 16, 2006

Jag - bantaren 13

Typ 94 - 95 kg väger jag ... började min första "Jag - bantaren". Det var faktiskt inte mycket mer än en månad sedan. Idag, på lunchrasten, tog jag mig iväg till gymmet på jobbet. Jag hade inget på känn den här gången - kunde lika gärna ha gått ned som upp. 89,9 kg vägde jag.

Rätt bra gjort, om jag får säga det själv. Veckan som har gått mellan den förra vägningen och den här har skiljt sig lite från föregående veckor. Jag har varit lite krasslig, så jag har inte powergått speciellt mycket, varken med stavar eller utan. Istället har jag druckit Nutrilett.

Jag har inte druckit det som en bantare, typ att jag har skippat den riktiga maten, utan jag har druckit det mellan måltiderna. Så egentligen har jag väl fått i mig mer "mat" än jag brukar. Ändå går jag stadigt ner i vikt. Troligen är det ämnesomsättningen som har fått spring i benen.

Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6, Jag - bantaren 7, Jag - bantaren 8. Jag - bantaren 9, Jag - bantaren 10. Jag - bantaren 11, Jag - bantaren 12.
---
Andra bloggar om:

15 kommentarer:

Anonym sa...

duktigt johnny! jag är också duktig och har lyckas trimma ner mig så jag kommer in i jobbekjolen stl 36 igen:) Jag är meget stolt. Det är fan jobbigt.

Anonym sa...

Om du verkligen vill gå ner i vikt ska du springa i grov terräng, som hyggen och igenvuxna kärr. Då rasar kilona. Annars kan du ju alltid ta något centralstimulerande : )

Anonym sa...

amishka: Hur stor är man om man är en 36:a?

paradigm: Tack, men nej. Jag tänker inte bli fästingmat.

Anonym sa...

Om du menar i vikt så ligger jag runt 6o kg (tror jag, försöker inte väga mig för då blir jag knäpp) och är 1,67 lång. Men för 10 år sen vägde jag 90 (!). Jag var stor som ett huuuus. Så jag är något av en proffsbantare:)

Anonym sa...

Amishka: Oj, trettio kilos bantning var inte illa, även utslaget på 10 år.

Anonym sa...

go johnny, det svåra är att låta sig stå still ett tag o sdan komma igen .
kör så det ryker med stavarna i dagarna :)

Anonym sa...

el: Nu har jag vräkt i mig mackor (fulla med transfetter) av nån anledning.

Anonym sa...

Jo, 30 kg är mycket. Det är nog ännu fler. Jag är som Oprah, upp- ner-upp-ner:)
Dessutom måste jag tala om det för nytt folk jag träffar fortast möjligt för att höra hur duktig jag är
- once , I was a fatso, you know. (stört beteende, eller hur!) Fast nu har jag lärt mig att inte vara så glupsk och låta det skena iväg. Fast det är ett hårt arbete och jag drömmer om Bountys i långa rader. Och kexchoklad. Och vingummin. Och när är det semleperiod igen?

Jag följer din diet med intresse för jag vet hur jobbigt det är.

pussipuss!

Anonym sa...

amishka: Puss puss. Gå inte ned så du försvinner bara.

Anonym sa...

Årets nedgång är avklarad. 36:an fixad. Jag kan böja mig ner utan att uniformskjolen spricker:)
Som sagt, jag är ju proffs. Fast jag håller inte på med pulver och så, utan sunt förnuft, nyttig mat och en himla massa träning. Så går det på nåt sätt.

Anonym sa...

amishka: Grattis på dig då! :-) Och samtidigt ett jobbavslöjande - du har uniform. Jag gissar på ... svårt ... hotell?

Anonym sa...

Finns massa jobb med uniform. Uniform är bra. Uniform sparar tid. Nä inte hotell, utan flygvärdinna. Jag fastnar inte i mittgången numera:)

Anonym sa...

amishka: Åh. I värsta fall, om vikten ändå skulle falla på, så får du byta till alternativa plan: http://tinyurl.com/r9bef

Anonym sa...

HAHAHA! tror faktiskt att min rumpa får plats där om jag återfinns i en modell större nångång:)

Anonym sa...

amishka: ;-)