tisdag, maj 23, 2006

Jag - bantaren 14

Jag hade det på känn - viktuppgång. Det har varit en slarvervecka. Jag får ju tillåta mig att äta dåligt käk och dylikt en (1) gång på helgen, men den här helgen blev det liksom två gånger. Jag skyller på den där jäkla eurovisionskiten tror jag.

Dessutom har jag varit på bio två gånger, och eftersom jag blev bjuden på bio av en som jobbar på bio, så ingick även godis. Dessutom (igen) har jag slarvat med gåendet. Dessutom (igen) har jag ätit sällan men mycket.

Jag har alltså gjort allt tvärtemot vad jag ska göra. 89,9 kg vägde jag förra tisdagen. Idag vägde jag 90,2.

Jag - bantaren 1, Jag - bantaren 2, Jag - bantaren 3, Jag - bantaren 4, Jag - bantaren 5, Jag - bantaren 6, Jag - bantaren 7, Jag - bantaren 8. Jag - bantaren 9, Jag - bantaren 10. Jag - bantaren 11, Jag - bantaren 12, Jag - bantaren 13.
---
Andra bloggar om:

9 kommentarer:

Anonym sa...

Skärp dig. Genast.

Anonym sa...

äsch, det gör inget.. Tre steg fram, två steg tillbaka är ändå Ett steg fram.. Det är ju bara 300 gram! In real betyder det att du kanske inte har gått ner något den här veckan, men so what?? Nästa vecka kanske du går ner 2kg..
Man ska se det lååångsiktigt (intalar jag mig själv) :)

Anonym sa...

amishka: Det gjorde jag också - genast.

tatielle: Jag försöker också intala mig.

Anonym sa...

Okej, lite pepp igen då... jag har ju skrivit tidigare en gång, och jag talar av erfarenhet. Du vet att du slarvat, har dessutom gjort dom valen. Allt handlar ju om val. Men 300 g är inte mycket om du tar dig själv i kragen igen nu så visar vågen mindre nästa vecka. Var så säkert. Men 300 g kan egentligen betyda att din vikt stått stil. Det finns ju rätt mycket som kan spela in, om du väger dig samma tid, har samma födo/vätske intag, vad som kommit ut ur din kropp, fin omskrivning där, ev kläder och så vid vägning. Så eftersom du var medveten om det har du ju också fått uppleva känsla av att gå upp. Vilket psykologiskt kan vara bra att ha gjort. Dessutom är det ju en "resa" som bör få ta lite tid, det är då det är hållbart i längden.

Anonym sa...

maria: Tack för peppen. Jo, redan i början på veckan kände jag på mig att det skulle gå snett. Det är nog som du skriver.

Anonym sa...

Men Johnny, nu får du ändå skärpa dig. Du har glömt ett 's', det heter ju eurovisionsskiten!

Anonym sa...

hakke: ha ha - jag satt faktiskt och funderade över det när jag skrev.

Anonym sa...

Bra:) Inget fusk nu.

Anonym sa...

amishka: Närå .. ;-)